Novinky ze spolku

Zde najdete novinky ze života našeho spolku, aktuální informace o tom, čím se právě teď zabýváme a co se nám povedlo.

Více informací najdete na našich facebookových stránkách:

Tentokrát se naše dobrovolnice pustily do hodně kontroverzního tématu. Když ale řešíte cokoliv v oblasti sociální prevence prostituce, musíte mít odvahu a tu my máme. Jde vychovat svou dceru tak, aby se nestala prostitutkou? Zjistěte, co si o tom myslí prostitutky - vysokoškolačky.

Víme, jak je těžké financovat jakýkoliv projekt, když pomáháte ženám v nouzi. My spoléháme sami na sebe a vše hradíme z rodinného vinařství Víno Kurial. Zároveň jsme solidární a dvakrát ročně přispíváme symbolickými částkami jiným organizacím.

Dnes jsme prezentovali náš spolek na komunitním plánování v Bílině u Mostu. Probrali jsme například možnosti zavádění podporovaných pracovních míst pro matky samoživitelky. Zastupitele Bíliny jsme chválili za dostatečnou kapacitu mateřských škol a přidělování obecních bytů těm, kteří je opravdu potřebují.

O víkendu jste nás mohli potkat v Praze v Anežském klášteře a podpořit nás zakoupením vína z rodinného vinařství Víno Kurial. Navázali jsme důležité kontakty a domluvili schůzku, o kterou jsme stáli hodně dlouho. Už brzy na našich stránkách.