Jak odejít z prostituce? Nebojte se změnit prostředí.

23.10.2020

Pravidelně vám nabízíme tipy, jak v prostituci nezakrnět a dokázat vytvořit vlastní projekt. Co vám poradíme dnes? Nebojte se změnit celý svůj život od základu. Chcete skončit s prostitucí a úplně se odstřihnout od své minulosti? Klidně se přestěhujte na druhý konec republiky, najděte si práci a úplně přerušte kontakt se všemi lidmi, kteří jsou spojeni s vaší prací.

Zní to otřepaně, ale při tak velké životní změně opravdu pomáhá, když změníte prostředí, lidi i podniky, kam chodíte na oběd nebo na drink. Prostě když opustíte všechno, co vám připomíná prostituci a co vás může přivést na myšlenku, že byste se k ní mohli zase vrátit.
Jste ten typ ženy, která nemá moc přátel, bere zákazníky jako kamarády s výhodami?

Buďte sobecké. Uvědomte si, že i tito zákazníci si za vás dřív nebo později dokážou najít náhradu. Oni to "přežijí" a pochopí, že chcete změnit svůj život. A vy si brzy najdete jiné kamarády, kteří nebudou vaši zákazníci.

Zajímá vás, kam až jsme se posunuli od roku 2020? Na našem webu najdete všechny aktuální rady a tipy, jak změnit obor: https://www.spolekproochranuzen.cz/l/jak-zvladnout-odchod-ze-sexbyznysu-skoro-sama/.