Hlásíme náš další velký úspěch. I kdyby se nám už nic víc nepovedlo, máme splněno.

29.12.2021

Musíme se pochlubit dalším velkým úspěchem. Protože máme obrovskou radost. Na začátku bylo naše prozření na jaře 2020, že tehdejší stav na úřadech práce není v pořádku a musíme to změnit. Jak k tomu prozření došlo, jsme popsali na webu: https://www.spolekproochranuzen.cz/l/i-diky-nam-se-konecne-resi-vazny-problem-o-co-jde/

Hodně pomohl pan Zdeněk Škromach a jsou tu výsledky. Díky nám, panu Zdeňku Škromachovi a generálnímu ředitelství ÚP vznikl už před časem tento leták. Ale přece jen jsme se teď hodně báli selhání lidského faktoru, až se bude růst cen energií řešit přes úřady práce.

Zeptali jsme se slušně generálního ředitelství ÚP, jestli mají plán pro případ, kdyby to nefungovalo. A jejich vyjádření je následující. Dělají všechno, aby úředníci pracovali dobře. Zdůrazňují úředníkům na přepážkách, že musejí dodržet postup a plnit všechny své povinnosti. A kdyby ne, pište přímo na generální ředitelství, na email zdenka.cibulkova@uradprace.cz.

Proč řešíme právě tohle? Protože prevence sociální nouze všech občanů ČR je bohužel součástí prevence sociálně motivované prostituce. A to je náš úkol.