Novinky ze spolku

PF 2024

31.12.2023

Milí přátelé, příznivci a podporovatelé, tentokrát už si vůbec netroufáme odhadovat, co nás čeká příští rok. Můžeme vám ale slíbit, že budeme řešit cokoliv, o co nás požádáte. Protože jsme spolek založený sexuální pracovnicí a to je náš úkol. Přejeme vám všem úspěšný rok 2024!

Přátelé, blíží se konec roku 2023. Během posledních tří pracovních dní se toho moc nestihne a většina úředníků už bude mít nejspíš dovolenou. Proto můžeme už teď zveřejnit přehled toho, co se nám letos povedlo.

Už jste se někdy setkali s nepravdivými, nebo prostě "jen" hodně vulgárními a nevkusnými recenzemi na vaše služby? Pokud ne, máte velké štěstí a upřímně vám přejeme, ať to tak zůstane. Málokdo ale ví, že se proti takovým recenzím dá bránit. I sexuální pracovnice jsou lidé. A když vám vadí, že o vás někdo píše vulgárně, bránit se můžete.

Je pravda, že veškeré služby navíc jsou jen otázka peněz? Že násilí na sexuálních pracovnicích je v pořádku a nelze je znásilnit? Všechny jsou hloupé? Poznáte je na ulici podle oblečení a dělají to jen pro zábavu? Pracují jen večer a v noci? V tomto článku se dozvíte, jak je to doopravdy.