Startuje naše nová kampaň proti vynucenému sexu bez ochrany

05.08.2021

Nedávno jsme vydali leták, o který nás požádaly přímo sexuální pracovnice. Měl se týkat toho, jak se bránit bez použití násilí zákazníkovi, který si chce vynutit násilím sex bez ochrany. Opravdu to mělo být bez použití násilí a to na tom bylo nejtěžší. Tyto situace se totiž po dobrém zpravidla neřeší, a když to zkusíte, dost často neuspějete.

Nakonec jsme se s tím ale poprali, za pomoci sexuálních pracovnic, jejich zákazníků, odborníků a veřejnosti. Leták najdete na našem webu a byl distribuován sexuálním pracovnicím:

Jeden ze zákazníků sexuálních pracovnic nás ale upozornil, že necílíme na jednu důležitou skupinu zákazníků. "Totální sobce, co myslí jen na sebe." Ty, se kterými pohne jen jedna věc, že se mohou sami nakazit pohlavní chorobou. A vymyslel pro ně kampaň, kterou jsme my už jen vyladili k dokonalosti. Tak tady je. Snad jste už po večeři, je to síla. Ale to je právě záměr.

A proč je název naší kampaně #blbostzabiji?  Je to variace na slogan "Nemyslíš, zaplatíš", který bohužel nemůžeme použít, protože je stále "aktivní". Vystihuje to, co si o těch násilnících myslí všichni ostatní, včetně sexuálních pracovnic, slušných zákazníků, veřejnosti.