Jak ušetřit, když pracujete v sexbyznysu #11

13.12.2023

Jak ušetřit za vánoční dárky, když pracujete v sexbyznysu? Existuje úplně jednoduchý trik, který ale pořád ještě spousta lidí nezná a nepoužívá. A to nejen v sexbyznysu.

Utratíte spoustu peněz za dárky, protože je kupujete jen tak bez rozmyslu, spontánně, když vidíte něco hezkého v obchodě? Takto můžete utratit za dárky mnohem víc, než byste museli. Jak tomu předejít?

Udělejte si nákupní seznam dárků. Dejte si limit, maximální částku, kterou chcete utratit za jeden dárek. Napište si seznam dárků. Když to uděláte včas, můžete využít třeba Black Friday. Začátkem prosince mívají slevy některé eshopy, třeba knihkupectví. Na každé knížce pak ušetříte pár desetikorun. Ale i to se počítá, když tam nakoupíte většinu dárků.

Myslete na to, že před Vánocemi a mezi svátky můžete mít méně zákazníků. Zvlášť v době zdražování, když počítají, kolik budou muset utratit za dárky. Není tedy jedno, kolik utratíte za dárky vy. Vyplatí se o tom přemýšlet, když můžete mít před Vánocemi nižší výdělky a peníze vám pak můžou chybět.

A rada na závěr? Pro jistotu si schovávejte účtenky pro případ, že se s dárkem úplně netrefíte. S účtenkou se dá nevhodný dárek vyměnit a nemusíte řešit, že musíte utratit další peníze navíc za jiný dárek. Zní to, že je to úplně automatické. Ale stojí za to si to připomenout.

Tak držíme palce a přejeme pevné nervy!