Jak na osobní rozvoj? Nechte se inspirovat a jděte na to systematicky.

09.07.2020

Po celý rok vám nabízíme tipy, jak v prostituci nezakrnět a dokázat vytvořit vlastní projekt. Jaká je naše dnešní rada?
Pracujte na sobě systematicky. Sledujte například tuto kampaň, kde dobrovolnice našeho spolku z řad bývalých prostitutek sdílejí své rady, jak úspěšně změnit profesi.
Čtěte knihy třeba o úspěchu v podnikání, o psychologii a osobním rozvoji. Navštěvujte přednášky o tom, jak podnikat a jak změnit svůj život. Navštěvujte kurzy, sledujte na sociálních sítích úspěšné lidi, abyste se od nich něco přiučili. Obklopujte se lidmi, kteří vás inspirují, ne lidmi, kteří vás táhnou dolů a kteří nemají zájem o to, aby se vám vedlo lépe.
Když narazíte na zajímavou přednášku nebo kurz, nebojte se oslovit přednášejícího a požádat ho o radu. Když zjistí, o co se jedná a že chcete změnit svůj život, možná vám poradí i zdarma nebo za mnohem menší poplatek než obvykle. Prahněte po informacích a výsledek se dostaví.